Valentina

899,00 din.

Kategorija:

Opis

Milano, 2012. Fotograf Valentina Roseli već godinu dana živi s Teom Stenom, ali tvrdoglavo odbija da njihova veza pređe u nešto ozbiljnije uprkos Teovom insistiranju. Zaintrigirana poslovnom ponudom da fotografiše ljude koji se prepuštaju uživanju u mračnijoj strani erotskih fantazija, biva uvučena u senoviti svet koji otkriva deo njene ličnosti koga dotad nije bila svesna.

Venecija, 1929. Bela je alter-ego uvažene pripadnice venecijanskog visokog društva zarobljene u nesrećnom braku i sputane krutim društvenim pravilima. Kroz Belu ona ostvaruje svoje fantazije vodeći tajni život kurtizane, ali biće zaista slobodna tek kada pronađe čoveka koji će je istinski voleti.

Iako ih razdvajaju decenije, Belin i Valentinin život duboko su isprepletani. U obema će se probuditi skrivene želje, ali hoće li uspeti da nađu vezu između telesne strasti i prave ljubavi?

O autorki

Evi Blejk je pseudonim britanske spisateljice Noel Harison. Noel je rođena u Engleskoj, u Irsku se doselila 1991, a danas živi u Norveškoj. Napisala je nekoliko drama i četiri romana. Inspiraciju za roman ‘Valentina’ pronašla je u liku Valentine iz istoimenih grafičkih romana italijanskog strip-majstora Gvida Krepaksa iz šezdesetih godina.

Dodatne informacije

Autor

Evi Blejk

ISBN

978-86-80654-03-4

Broj strana

335