Kobno veče u Palermu

Đuzepe di Pjaca
817,00
RSD
899,00
RSD
Dobitnik nagrade Cortina d’Ampezzo 2018. godine

Finalista nagrade NebbiaGialla za krimi i policijske romane 2018. godine

Kobnom večeri u Palermu, Đuzepe di Pjaca nam poklanja krimi roman od koga zastaje dah, a koji se odvija na ulicama najskrovitijeg Palerma, grada kojim vlada mafija, kojim pulsiraju strasti i iskonske sile. Grada u kome Leo Salinas, talentovan novinar večito neodlučnih osećanja, svakog dana rizikuje život, ali i dušu.

Prohladno je proleće sicilijanskog marta 1984. godine. U jednom kutku palermitanske rezidencijalne četvrti pronađena je, bačena uz gomilu opalog lišća magnolije, žena na ivici smrti. Ali ko je mogao biti tako hrabar da izmasakrira najvoljeniju devojku u čitavom gradu? Ljubavnicu bosova, plemića, potomaka buržujskih porodica. Svih, bez razlike, neutešnih poput udovaca. Svih, bez razlike, ubeđenih da im je ljubav bila uzvraćena. Da li je reč o zločinu iz strasti, ili mafijaškom zločinu?

Leo počinje da istražuje, ali slučaj nije lako rešiti zato što poslednje sate devojčinog života obavija misterija i svi tragovi vode ka slepim ulicama. Ili možda ka istini koju niko ne želi da vidi.

Informacije

Informacije

ISBN: 978-86-80654-13-3

Edicija: Kamelia

Dimenzije: 145x205mm

Broj strana: 216

Prevod: Jelena Brborić

Povez: Mek

Pismo: Latinica

Godina: 2021.

Možda vas zanima:
Click to order
Sadržaj korpe
Total: 
Dostava
Dostava je besplatna za iznos preko 1500 rsd.
Made on
Tilda