Click to order
Sadržaj korpe
Total: 
Dostava
Dostava je besplatna za iznos preko 1500 rsd.
 
uslovi korišćenja
OPŠTE INFORMACIJE O USLOVIMA KORIŠĆENJA

Internet lokacija kamelia.rsi servisi koje isti obezbeđuje su predmet sledećih uslova korišćenja. Sa aktivnostima na sajtu kamelia.rspristupanje, pretraživanje, registrovanje, korišćenje) slažete se sa i prihvatate na sebe obaveze koje su predmet sledećih Uslova korišćenja, i stoga je preporučljivo da ih pročitate pre korišćenja veb sajta kamelia.rs.
Ukoliko se ne slažete sa Uslovima korišćenja ili ih ne prihvatate, molimo Vas da ne koristite servise koje pruža sajt kamelia.rs.

PROMENE USLOVA KORIŠĆENJA:

Trudimo se da konstatno unapređujemo usluge koje pružamo, te u slučaju potrebe zadržavamo pravo na menjanje Uslova korišćenja u bilo kom momentu, bez najave osobama koje koriste usluge kamelia.rs. Promene stupaju na snagu onda kada se to objavi na kamelia.rs, i samim pristupanjem i korišćenjem kamelia.rs prihvatate izvršene izmene.

PRISTUPANJE VEB SAJTU

Kamelia.rs dozvoljava pristupanje veb sajtu pod sledećim uslovima i pravilima:
  • Veb sajt se koristi isključivo u ličnu svrhu
  • Veb sajt ne sme da se koristi za reprodukovanje, dupliciranje, kopiranje, prodaju, preprodaju i sl. u bilo kakve profitne svrhe.
  • Strogo je zabranjeno remećenje u funkcionisanju veb sajta i njegovih servisa, mreža, servera koji su
  • povezani sa veb sajtom, sem izmena koje utiču na poboljšanje kvaliteta veb sajta.
  • Strogo je zabranjeno bilo kakvo ugrožavanje prava privatnosti korisnika.

ODGOVORNOSTI KAMELIA.RS PREMA PROIZVODIMA I USLUGAMA:

  • Kamelia.rs odgovara za promene cena proizvoda i usluga koje se nalaze na veb sajtu, a koje obezbeđuje samostalno.
  • Kamelia.rs odgovara za sadržaj, prirodu i kvalitet svih proizvoda i usluga koje se nalaze na veb sajtu.
  • Kamelia.rs odgovara za tačnost opisa proizvoda i usluga koje se nalaze na veb sajtu.

PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE:

Nijedan deo veb sajta se ne sme koristiti za reprodukovanje, dupliciranje, kopiranje, prodaju, preprodaju i sl. i koristiti u bilo kakve profitne svrhe. Zabranjeno je kopiranje, menjanje, reprodukovanje, objavljivanje, preuzimanje, emitovanje, profitno korišćenje i distribuiranje servisa veb sajta, stranica, materijala i informacija, na bilo koji način i bilo kojim sredstvima. Kopiranje delova veb sajta je dozvoljeno isključivo za ličnu i neprofitnu svrhu, uz pravilno navođenje izvora sadržaja, kroz izjavu o izvoru kopije.

ODGOVORNOST KAMELIA.RS PREMA SADRŽAJU:

Slažete se da:
  • na veb sajtu nećete koristiti tuđe identitete u komunikaciji.

ZAKONSKE OBAVEZE I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI:

Uskladu sa zakonom, Kamelia izdavaštvo i sajt kamelia.rs, partnerske firme i treća lica koje se pominju na veb sajtu neće biti odgovorni ni u kom slučaju za bilo kakvu štetu (uključujući direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu ili bilo kakvu drugu štetu koja je nastala usled gubitka profita, podataka ili prekida poslovnog procesa), a koja je nastala kao posledica upotrebe, odlaganja, nemogućnosti ili rezultata upotrebe ovog veb sajta, veb sajtova na koje vode linkovi sa njega ili bilo kakvog sadržaja koji je objavljen na ovom veb sajtu, nevezano za to da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili nekom drugom pravnom sredstvu i da li je klijent obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa veb sajta kao posledicu ima servisiranje ili popravku opreme ili podataka, vi ste odgovorni za nastale troškove.
Made on
Tilda