Click to order
Sadržaj korpe
Total: 
Dostava
Dostava je besplatna za iznos preko 1500 rsd.
 
kako kupovati
Idite na stranicu knjige koju želite da naručite, i kliknite na 'dodaj u korpu'. Knjige koje su u korpi možete pogledati tako što ćete kliknuti na sliku korpe u gornjem desnom uglu sajta. Na stranici 'korpa' možete i izbaciti knjige koje ste greškom uneli, promeniti količinu, nastaviti ili potvrditi vašu kupovinu.

Kada se odlučite šta ćete kupiti, unesite podatke za dostavu i kliknite na 'pošalji porudžbinu'. Plaćanje se vrši pouzećem kuriru koji će Vam isporučiti porudžbinu. Rok dostave je 2-3 radna dana od trenutka poručivanja, a dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije. Za spisak prodajnih mesta u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini pogledati stranicu 'Prodajna mesta'.

Dostava kurirskim službama Post Express / Aks kurirska služba je besplatna za sve porudžbine preko 2000 din, a za manje iznose se naplaćuje 200 din i biće uračunata u ukupan iznos koji vidite na ekranu pre nego što kliknete na 'pošalji porudžbinu', kao i u 'total' iznos u mejlu koji će vam stići po prijemu porudžbine.
Made on
Tilda