Akcija!

Kuća kraj reke

999,00 din. 908,00 din.

Kategorija:

Opis

Od autorke bestseler romana Kafa na užarenom pesku i Pismo od zlata stiže nam priča o pet žena koje žele da ostvari svoj san, nesvesne da se snovi ponekad pretvore u košmare…

U godinama između dva svetska rata, u selu podno Olimpa odvija se burna ljubavna priča između Gerasimosa i Teodore. Uprkos svim preprekama i protivljenju, oni se venčavaju i kao plod svoje ljubavi izrode pet kćeri. Njih će ljubav i lične ambicije udaljiti od porodične kuće kraj reke, a sudbina će ih poslati na sve četiri strane sveta da bi ostvarile svoje snove, upoznale život daleko od svog rodnog mesta, pa i daleko od otadžbine.

Kuća kraj reke će pak tiho čekati na njihov povratak…

O autorki

Lena Manda rođena je u Istanbulu, u grčkoj porodici, a odrasla je u Atini. Po izboru časopisa Greek Life & Style, 2009. i 2011. proglašena je naboljom autorkom u Grčkoj. Dosad je napisala sedamnaest knjiga, uključujući bestseler roman Kuća kraj reke, koji je prodat u skoro 250.000 primeraka. Njene knjige prevedene su na engleski, turski, albanski, italijanski, španski, kineski, bugarski, arapski i srpski jezik.

 

 

Dodatne informacije

Autor

Lena Manda

Broj strana

452

ISBN

978-86-80654-09-6

Odlomak

file:///C:/Users/kamel/OneDrive/Desktop/LenaManda-Kucakrajreke_odlomak1-7.pdf

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar