Uslovi korišćenja

Ovaj sajt je u vlasništvu i njime upravlja Kamelia izdavaštvo d.o.o. Sve informacije i materijali dostupni na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima. Kamelia izdavaštvo d.o.o. je vlasnik svih štampanih izdanja koja se prodaju putem www.kamelia.rs i njihovo kopiranje, redistribucija, izdavanje i komercijalno iskorišćavanje zabranjeno je Zakonom o autorskim i srodnim pravima i članom 199. Krivičnog zakonika.

Sajt www.kamelia.rs posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim drugim važećim zakonima i propisima Republike Srbije. Ukoliko se registrujete i koristite sajt www.kamelia.rs smatra se da ste upoznati i saglasni sa uslovima i načinom kupovine i ovim Uslovima korišćenja. Ako ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

Kamelia izdavaštvo d.o.o. nije odgovorno za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu, slučajnu materijalnu, nematerijalnu ili krivičnu štetu nastalu korišćenjem sadržaja ovog sajta i zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni sadržaj sajta www.kamelia.rs  i ove Uslove korišćenja.

Lične podatke koje nam dostavite kao deo procesa registracije, kupovine i dostave Kamelia izdavaštvo d.o.o. ne prodaje i ne iznajmljuje trećim licima. Prikupljeni lični podaci mogu biti korišćeni u marketinške svrhe od strane Kamelia izdavaštvo d.o.o. – možemo Vam slati obaveštenja o novim izdanjima, promocijama i akcijama. Ukoliko ne želite da primate marketinške sadržaje u svakom trenutku možete nas obavestiti o tome slanjem emaila na info@kamelia.rs.

Ukoliko imate manje od 18 godina starosti, molimo Vas da pribavite dozvolu roditelja ili staratelja pre nego što započnete sa registracijom i kupovinom na ovom sajtu.