Crna torta

Šarmejn Vilkerson
1090,00
RSD
1199,00
RSD
Ne možemo birati šta nasleđujemo. Ali možemo li da biramo šta ćemo postati?

U Kaliforniji umire izvesna Elenor Benet ostavljajući za sobom zagonetnu zaostavštinu za svoje dvoje dece, Bajrona i Beni: crnu tortu napravljenu po starom porodičnom receptu i jedan audio snimak. Posthumno, ona konačno deli s njima neverovatnu priču o svojeglavoj mladoj plivačici koja beži s rodnog ostrva pod sumnjom da je počinila ubistvo, priču dirljivu i neverovatnu, o predugo skrivanim tajnama i jednom davno izgubljenom detetu, priču koja će okrenuti naglavce sve što su brat i sestra mislili da znaju o sebi i svojoj porodici.

Hoće li im otkrovenje njihove majke pomoći da ponovo pronađu put jedno ka drugom? Mogu li Bajron i Beni da se izmire slažući pravu sliku prošlosti svoje majke i da ispune njenu poslednju želju „da podele crnu tortu kad za to dođe pravo vreme“?

Debitantski roman Šarmejn Vilkerson priča je o tome kako nasledstvo izdaje, tajni, uspomena, pa čak i imena može oblikovati odnose i prošlost. Duboko sugestivan i prelepo napisan, roman Crna torta neverovatno je putovanje kroz jedno doba, kroz jednu porodičnu istoriju zauvek promenjenu izborima koje je morala da načini jedna žena.
Informacije

Informacije

ISBN: 978-86-80654-19-5

Edicija: Kamelia

Dimenzije: 145x205mm

Broj strana: 368

Prevod: Anja Ignjat

Povez: Mek

Pismo: Latinica

Godina: 2022.

Možda vas zanima:
Made on
Tilda