Zvuci buđenja

Petar Tržešnjak, Petra Tržešnjakova
1000,00
RSD
1100,00
RSD
Da li je današnje društvo – u kome je moderno i poželjno govoriti different is OK i na sva usta raspravljati o inkluziji – sposobno da zaista nešto i učini kada to drugačije pokuca na susedna vrata, ili vam uđe u kuću i u život... Da li smo mi, ljudi, kadri to da učinimo, bar ponekad?

Knjiga Zvuci buđenja objavljena je 2020. godine u Češkoj. Bila je nominovana na prestižnu nagradu „Magnezija Litera“ 2021. u kategoriji žurnalizma. U češkoj javnosti je visoko cene ne samo zbog hrabrosti i otvorenosti s kojom autori dele svoj specifičan životni put sa autističnim detetom već i zbog dubokog humanizma i otvaranja nekih širih egzistencijalnih pitanja. Ovo nije knjiga samo o tome šta znači imati i odgajati autistično dete. Ova knjiga otvara čitavo jedno novo polje o tome kako spasavati svoj život kad stvari ne ispadnu onako kako smo se nadali... I ko može, ili treba, da vam pomogne u tome. 

Zaboravite na trenutak sve one silne knjige o uspehu, o tome kako da se obogatite, kako da spremite plakare na savršen način, kako da postanete uspešan lider, kako da budete srećniji... i pročitajte knjigu o jednom istinskom duhovnom, roditeljskom i ljudskom, putovanju kroz pakao, da bi se na kraju ipak pronašla lepota, smisao, da bi se razumelo nepojmljivo...

Informacije

Informacije

ISBN: 978-86-80654-20-1

Edicija: Egaleko

Dimenzije: 145x205mm

Broj strana: 264

Prevod: Slobodanka Radun

Povez: Mek

Pismo: Latinica

Godina: 2022.

Možda vas zanima:
Click to order
Sadržaj korpe
Total: 
Dostava
Dostava je besplatna za iznos preko 1500 rsd.
Made on
Tilda